Sold

Az RCF ART 3-as aktív hangfal (beépített erősítővel) szériája optimális választás nagy ének, élőzene vagy rögzített felvételek lejátszásához, előadóknak zenészeknek, mobil DJ-knek. Az ART 3 széria az 1996-ban megálmodott koncepciót örökíti tovább: kiváló teljesítmény, könnyű hordozhatóság.

A széria hangszóróit is az RCF tervezte, 70 éves tapasztalatuk a piacon a garancia arra, hogy a hangszórókban a modern anyagtechnika vívmányait kihasználták az RCF mérnökei, maximális teljesítmény kezelése mellett, akár extrém időjárási körülmények mellett is.

Mindegyik modellbe D osztályú végfokok kerültek, amely nagy teljesítmény leadását, dinamikus hangvisszaadást tesz lehetővé, könnyű súly mellett, túlforrósodás nélkül.

Mindegyik modell használható állítva, színpadi módban, de igény esetén akár fektetve, monitor módban is.

A hangfalak dobozainak anyaga polipropilén kompozit, amely egyrészt könnyűvé teszi a hangfalakat (sokat utazó zenészeknek, fellépőknek talán bevillannak azok a fellépőhelyek, ahol a színpad messze van a parkolótól, ahol az autóból előbányásszák a hangfalakat, sok esetben jó pár lépcsőzéssel is tarkítva az utat), másrészt ez az anyag csillapítja a nem kívánt rezgéseket, még nagy hangerő esetén is.

A hordozhatóságot tovább segíti, hogy hordfülek felül és két oldalon is vannak a hangfalon. A hangfal alján természetesen van hangfalállvány adapter, így földön álló állványra, de szubcsőre is helyezhetőek ezek a hangfalak.

A hasonló kategóriában lévő hangfalakhoz képest az a különleges fejlesztése van az RCF ART hangfalaknak, hogy tartalmazzák a FiRPHASE szűrőt, amely a különböző hangfrekvenciákra jellemző eltérő késéseket egyenlíti ki. Az így korrigált, fázistorzításoktól mentes hangképre nagyobb kiegyenlítettség jellemző, amely érzetben úgy jelentkezik, hogy természetesebb érezzük a hangzást, és hosszabb távon kevésbé fárad el a hallgatóság füle a zenehallgatásban.

Dübörgés szempontjából ez a 12”-os (30 cm) hangszóróval szerelt 312-es változat sokmindenre elég lehet, jó félúton van (árban is) a legnagyobb hangszóróval szerelt 315-ös és a legkisebb, 10"-os modellhez képest. Már elég arra, hogy megtáncoltasd a közönséged, még nem az a mennydörgésszerű mélyeket hoz, viszont cserébe könnyebb.


RCF ART 312-A MK4

  • Gyártó: RCF
  • Cikkszám: RCF ART 312-A MK4
  • Elérhető: Nincs raktáron!
  • 119,800 Ft

  • Nettó ár: 94,331 Ft