+36 20 9243 130

Visszatérítési Szabályzat

Amennyiben az ügyfél a termék kiszállítását követően kíván elállni a vásárlástól, azt indoklás nélkül 14 naptári napon belül teheti meg. A felhasználó az elállás jogát az áruátvétel napjától számítva gyakorolhatja. Pénz visszatérítési igényét csak abban az esetben tudjuk  elfogadni, ha a terméket eredeti és sértetlen állapotában visszajuttatja hozzánk.A visszajutott termékekről fotó dokumentációt készítünk, így mennyiben a termék állapota sérült, nem újszerű, úgy elállási igényét nem áll módunkban figyelembe venni.

Visszaküldés esetén minden terméknek eredeti tartozékaival együtt sértetlen és zárt dobozban kell lennie ahhoz, hogy a pénz visszatérítési igényt teljesíteni tudjuk. 14 naptári napon túli elállási igényt nem áll módunkban elfogadni. Minden termékünkhöz a mindenkori jogszabályban meghatározott minimum garanciát biztosítjuk .Egyes esetekben a gyártó a jogszabályban leírtak felett plusz garancia időt biztosít.  Kérjük, ne írjon semmit a termék dobozára visszaküldés során, csak a külső csomagolást lássa el a visszaküldéshez szükséges adatokkal. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben visszaküldésnél csomagja elveszett, vagy a holléte nem nyomon követhető, úgy visszatérítési igényét nem áll módunkban elfogadni. A csomag kézhez vétele után 5 munkanap áll rendelkezésünkre, hogy teljesítjük pénz visszatérítési igényét.

Nem minősül webes vásárlásnak, ha a rendelés interneten keresztül érkezik ,de az átvétel személyesen történik ! Ebben az esetben nem áll módunkban a visszatérítési igényt teljesíteni!

Visszatérítési cím:

8315 Gyenesdiás Kereskedők útja 4 - 6 I.emelet

Hibás termékek

Ha a termékek a garanciaidő alatt meghibásodnak és szüksége lenne a termék vagy egy alkatrész lecserélésére, kérjük küldjön egy e-mailt vagy levelet, hogy megtegyük a kellő lépéseket. A termék kipróbálásához és a hiba igazolásához kérjük a terméket a visszatérítési folyamat szerint juttassa el hozzánk, és amint megtaláltuk a hiba forrását, elküldünk egy új, működő terméket.  A szállítási költséget nem térítjük vissza, azt a vásárlónak kell kifizetnie. A garancia csak a termékre vonatkozik, a kiszállítási költség a vásárlót terheli.

Rendelés Lemondása

Ha egy rendelést le szeretne mondani a csomag kiküldése előtt, kérjük küldjön egy e-mailt 2 órán belül. Ha a csomagot már kiküldtük, kérjük, a termékeket a visszatérítési folyamat alapján juttassa vissza hozzánk.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a rendelés lemondására, illetve termékek visszatérítésére vonatkozó leírások nem számítanak a Távértékesítési Kivételekben leírt termékek esetén.

A fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak. Webáruházunk esetén, egyedi hangfal, hangszóró, rendelés vagy javítás, kábelek méretre vágva szerelve, gyártva, stb

Távértékesítési Szabályzat

Ha a vásárló fogyasztóként rendel, a teljes visszatérítéshez a termékeket, a kézbesítéstől számítva 14 naptári napon belül vissza kell küldenie hozzánk (kivéve szombat, vasárnap és magyar ünnepnapokon). A rendelések lemondásához 14 napon belül jeleznie kell a stagevoice.hu webáruház-nak a shop @ stagevoice.hu e-mail címen.


E-mail címeink - az automata adathalászok elkerülése érdekében - szóközökkel vannak dúsítva!