Sold

Az RCF ART 3-as aktív hangfal (beépített erősítővel) szériája optimális választás nagy ének, élőzene vagy rögzített felvételek lejátszásához, előadóknak zenészeknek, mobil DJ-knek. Az ART 3 széria az 1996-ban megálmodott koncepciót örökíti tovább: kiváló teljesítmény, könnyű hordozhatóság.

A széria hangszóróit is az RCF tervezte, 70 éves tapasztalatuk a piacon a garancia arra, hogy a hangszórókban a modern anyagtechnika vívmányait kihasználták az RCF mérnökei, maximális teljesítmény kezelése mellett, akár extrém időjárási körülmények mellett is.

Mindegyik modellbe D osztályú végfokok kerültek, amely nagy teljesítmény leadását, dinamikus hangvisszaadást tesz lehetővé, könnyű súly mellett, túlforrósodás nélkül.

Mindegyik modell használható állítva, színpadi módban, de igény esetén akár fektetve, monitor módban is.

A hangfalak dobozainak anyaga polipropilén kompozit, amely egyrészt könnyűvé teszi a hangfalakat (sokat utazó zenészeknek, fellépőknek talán bevillannak azok a fellépőhelyek, ahol a színpad messze van a parkolótól, ahol az autóból előbányásszák a hangfalakat, sok esetben jó pár lépcsőzéssel is tarkítva az utat), másrészt ez az anyag csillapítja a nem kívánt rezgéseket, még nagy hangerő esetén is.

A hangfal alján természetesen van hangfalállvány adapter, így földön álló állványra, de szubcsőre is helyezhetőek ezek a hangfalak.

A hasonló kategóriában lévő hangfalakhoz képest az a különleges fejlesztése van az RCF ART hangfalaknak, hogy tartalmazzák a FiRPHASE szűrőt, amely a különböző hangfrekvenciákra jellemző eltérő késéseket egyenlíti ki. Az így korrigált, fázistorzításoktól mentes hangképre nagyobb kiegyenlítettség jellemző, amely érzetben úgy jelentkezik, hogy természetesebb érezzük a hangzást, és hosszabb távon kevésbé fárad el a hallgatóság füle a zenehallgatásban.

Beszédhez, kevésbé mélytartomány-igényes előadásokhoz, vagy ha van külön szub hangfal, akkor ez a 10”-os (25 cm) mély hangszóróval épített 310-es változat is megfelelhet számodra. Ha táncos rendezvényt csinálsz, akkor ehhez a modellhez szükséged lesz mély hangfalra is, vagy pedig nagyobb mélyhangszóróval szerelt változatot kell nézned


RCF ART 310-A MK4

  • Gyártó: RCF
  • Cikkszám: RCF ART 310-A MK4
  • Elérhető: Nincs raktáron!
  • 109,900 Ft

  • Nettó ár: 86,535 Ft